אבן שהם - גיליון 378

40 378 ěđĕĘĎ ‹‚— ~ מרכיבים לבצק: גרם שמרים טריים 50 (M ביצים 6) גרם ביצים 300 מל' חלב )כוס וחצי( 300 ק"ג קמח 1 כוס( 2/3) גר' סוכר 150 גר' חמאה 300 גר' מלח 25 מילוי: גר' חמאה רכה 300 כוס( 1/3) גר' סוכר 100 כפית קינמון 1 טופינג: 30% חבילה גבינת פילדלפיה 1 גר' חמאה 100 כפות אבקת סוכר 4 eqdqb pmja nfmjw pcqo pqfy nfmjw מתכונים קלים להכנה לכבוד החג 2 מנות: 8-6 - מצרכים ל גרם( עגבניות מרוסקות של אורטולינה 400) קופסה 1 שיני שום כתושות 3 גבעול מרווה 1 מלח ופלפל שחור גרוס מ“ל( שמנת מתוקה 125) מיכל 1/2 Surgital ק“ג( קנלוני ריקוטה ותרד קפואים של 1) חבילות 2 LUSTENBERGER של AOP גרם גבינת גרוייר שוויצרית 50 אופן ההכנה: בסיר בינוני מביאים לרתיחה עגבניות מרוסקות, שום כתוש, מרווה, מלח ופלפל. דקות נוספות עד לצמצום הרוטב ולריכוז 10 - מנמיכים את הלהבה ומבשלים כ הטעמים. דקות ללא כיסוי עד 5 - מוסיפים שמנת מתוקה ומביאים שוב לרתיחה. מבשלים כ לקבלת רוטב קטיפתי. מעלות. 180 - מחממים תנור ל ס“מ, חוצים את הקנלוני הקפואים 26 יוצקים את הרוטב לתבנית עגולה בקוטר ומעמידים אותם במעגלים צפופים על הרוטב. דקות. 25 - מכניסים לתנור למשך כ דקות עד שהגבינה מזהיבה ומבעבעת. 10 מפזרים גבינת גרוייר ואופים עוד מגישים מיד. ˜ƒƒ— ˜–‡ƒƒ~ ƒŽ‡ אופן הכנה: שמים את כל המרכיבים במיקסר בצק - )וו לישה( למעט החמאה והמלח, לאחר דק' עבודת 7 שהבצק אחיד )מומלץ מיקסר במהירות בינונית(, מוסיפים את החמאה ונותנים למיקסר לעבוד עד שהחמאה נספגת בתוך הבצק. דק' 5 לבסוף מוסיפים את המלח לעוד עבודה, מתפיחים את הבצק עד שהוא מכפיל את עצמו. מערבבים את כל המרכיבים בתוך קערה עד לקבלת קרם אחיד.מילוי - שמים את כל המרכיבים בקערת מיקסר ומערבלים עם וו ההקצפה עד לקבלת מרקם אחיד, טופינג - שמים במקרר עד לשימוש. מרדדים את הבצק לצורה מלבנית על שולחן העבודה, מורחים באופן אחיד את קרם הרכבת העוגה - ס"מ. מסדרים בתבנית את 3-4 החמאה-קינמון ומגלגלים לרולדה, חותכים את הרולדה לפרוסות של פרוסות השבלולים אחת ליד השנייה עד לקבלת תבנית מלאה, מורחים בביצה ומתפיחים עד כשעה. מעלות ומגדירים מצב חימום עליון ותחתון )שני פסים בתנור(. 180 אופים על כשהעוגה מוכנה מרטיבים קלות במי סוכר. לאחר שהעוגה קרה ולפני הגשה, מוציאים את הקרם מהמקרר ומרפדים כל שבלול בעזרת כף. אפשר ורצוי לקשט בפירות העונה. ( – פינות אוכל( ZAGA )מתכון מאת הילה בידרמן – כוכבת משחקי השף וכוכבת קמפיין רשת זגה ) à ...ĖĘ ĐĥĞĦ ĦđĞđčĥ Ďēčà ‚„ƒ– †ƒ– ˜ƒŽ‡€ƒ –˜ ƒŠƒ†ƒ– )המתכון באדיבות רשת טיב טעם(

RkJQdWJsaXNoZXIy MjgzNzA=